NL
EN
FR
U bent hier: Startpagina >
Projecten > Ultrusting > TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE
  • TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE

TABAK WAREHOUSE - HOUSE OF STUDENT - DUNKERQUE

Description

De ligging van het huis leerling van de Citadel, universiteitscomplex van Duinkerken en de Superior Internationale Handel (ISCID) Institute is het voorgestelde programma van het project.
Het komt als aandeel van de rehabilitatie van de tabak magazijn, dan leegstaande gebouw uit 1888 dat gevestigd Seita magazijnen en slaat tot 1970.

Dit gebouw, architectonisch geïntegreerd op het universiteitscomplex van de Citadel HAS visuele relatie langs icts achterkant.
Bijgevolg doel was om het gebouw te herstellen van de functie. Het studentenhuis, Huadu op de begane grond en mezzanine verdieping bestaat uit verschillende divisies met elk beoogd om studenten te ontvangen in het gebied van huisvesting, werkgelegenheid, gezondheid, cultuur en recreatie. De eerste verdieping bestaat uit ruime klaslokalen samengevoegd met de citadel.
R 2 R 3 worden eerst gereserveerd voor onderwijs en administratie ISCID.

De houten draagconstructie van het gebouw Onbekwaam om de integratie van het programma Zorg er-zijn bewaard gebleven en Verminderde Steun het dak.
Alle andere verdiepingen worden ondersteund door een reeks van sub-bundels nemen gespannen Bestaande houten sandwich-structuur, Malthus volledig behoud van de geest van de plek.

Een andere zorg van het project was om volledig Call verbergen alle technische apparatuur die nodig is voor de werking. Technische terras is-is uitgehouwen uit de schuur dak, boven de kern Inclusief de verticale distributies.
Deze bevinden zich in een nieuwe betonconstructie aussi providing schrap voor het gebouw.

Wij, als in al onze projecten, veel belang gehecht aan de verwezenlijking van de belangrijkste trap, which hier in een deel van het gebouw bewaard in oorspronkelijke staat van harmonie gegalvaniseerd staal, hout en gele bakstenen haar komt.

Opdrachtgever

CU - Dunkerque

Studie

2006 - 2007

Realisatie

En cours

Begroting

6 000 000 €