NL
EN
FR

Architecture-NTK

Het bureau T'Kint treedt op alle niveaus van restauratie, rehabilitatie en de conceptie op, op de gebieden van architectuur, programmering en stedenbouw van het landschap

Aanpak en handelswijze

Het werk van Natalie T'kint, gediplomeerd erfgoedarchitect van het Centre d'Etude van Chaillot en van het Centre de Raymond Lemaire in LEUVEN (België), is een professionele verbintenis tussen het gepassioneerde debat over patrimoniale architectuur en het ontwerp van de stad, gekenmerkt door:

  • de rijkdom van haar palet in de interventies van patrimoniale architectuur, van rehabilitatieprojecten tot openbare stedelijke ruimtes.
  • de communicatiecapaciteit en de zorg voor de leesbaarheid van de archtectonische projecten in permanente samenspraak met de opdrachtgevers.

Door haar handelswijze draagt het werk van Nathalie T'kint door middel van vele projecten en realisaties bij aan de ontwikkeling van een erfgoedcultuur. Haar bureau heeft het accent weten te leggen op de vorm, het ontwerp en het respect voor patrimoniale gebouwen die verbonden zijn aan de collectieve herinnering, zoals het Scrive-ziekenhuis een verlengstuk is geworden van de prefectuur van het noorden.