NL
EN
FR

Erfgoedarchitect

Het architectenbureau Nathalie T'Kint is opgericht door Nathalie T'kint (gediplomeerde van het Centre d'Etudes van Chaillot en van het Centre Raymond Lemaire in LEUVEN, accreditatie Hoge kwaliteitsnorm voor het milieu).

Een tiental multidisciplinaire en gepassioneerde mederwerkers nemen deel aan een professionele verbintenis in het debat dat zich concentreert op de erfgoedarchitectuur en het hergebruik in de stad.

Onze kennis, die versterkt wordt door twintig jaar ervaring, bouwtechnieken van gister en die van morgen stellen ons in staat op te treden op alle niveaus van ontwerp, restauratie en rehabilitatie in architectuur, programmering, stedenbouw en landschap.

De dynamiek van het bureau past duidelijk in een handelswijze die gezuiverd is van ingrijpen. Het doel is om op modere, sobere en geraffineerde wijze tegemoet te komen aan de gevarieerde schaalprogramma's.

Het bureau Nathalie T'kint draagt door middel van vele projecten en realisaties bij aan de ontwikkeling van een patrimoniale cultuur, en heeft de wil om functionele herkwalificaties voor te stellen in resonantie met de huidige behoeften.

De waardering van programma's en mogelijkheden die geboden worden door de bestaande architectuur ontlenen dus hun betekenis aan transformatieprojecten van oude industrieterreinen en culturele en landelijke gebouwen.

Vooral de realisaties in het prefectuur Lille, de oude twijnerij van Tourcoing, of zelfs de arrondissementsrechtbank van Boulogne geven het bureau de reputatie van een eigentijdse visie en een veeleisende knowhow.

Lees ook: